Mad, mennesker og måltider på Als og Sundeved Foredragsaften 14. november 2017 kl. 19-21

 

Om ringriderpølser, fællesspisning, gode råvarer, brødtærter og meget, meget mere…

 

I og M

 

Denne aften vil 5 af de personer, der medvirker i Inge Adriansens nye bog om emnet, give hver deres bidrag til den spændende fortælling om måltider og madkultur i Sønderborg Kommune.

  • Steen Esben Jørgensen (kendt fra Historiecenter Dybbøl Banke) vil fortælle om fællesspisning i Lysabild, laugsmiddage på Dybbøl og fremstilling af ringriderpølser

  • Marie Louise Risgaard (Skærtoft) vil fortælle om Skærtoft Mølle, Skærtoft Brødakademi og arbejdet med at fremstille kvalitetsråvarer

  • Åse Ditlefsen Ferrão (Landdistrikssekretariatet) vil fortælle om Sønderborg Kommunes fødevarestrategi med fokus på lokal fødevareproduktion, god måltidskultur og fremme af folkesundheden.

Og sidst men ikke mindst vil der være mulighed for at nyde Inge Matzens og Martha Thomsens brødtærter som serveres til kaffen i pausen.  De vil begge præsentere deres opskrifter.

I aftenens løb vil nogle af fotograf Torben Ulrik Nissens billeder fra bogen blive vist

Sted:            Nygård, Nørreskovvej 41, 6430 Nordborg

Tid:              tirsdag 14. november 2017 kl. 19 -21

Pris:            80 kr. inkl. kaffe og brødtærte

OBS: Af hensyn til antallet af brødtærter vil vi meget gerne have tilmelding enten pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller pr. sms til 20411965