Indmeldelse i foreningen

Ved at melde dig ind i foreningen støtter du det gode projekt Nygård. Både enkeltpersoner, familier og foreninger kan blive medlemmer.

Som medlem kan du leje stedet. 

Foreningen arrangerer et par gange om året særlige arrangementer for foreningens medlemmer.

  


Indmeldelse sker ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakte Birgitte Romme på tlf. 41570519

 

Persondatapolitik for Nygård finder du her

Bliv aktivt medlem

Opgaver, goder og vilkår
Som frivillig på Nygård bliver du del af et arbejdsfællesskab.
Vi forventer, at du bidrager til at løse arbejdsopgaver til gavn for Nygård, enten alene eller i fællesskab med andre. Enhver bidrager med de evner man har, og alle respekterer hinandens indsats.

Indgår du i vagtordninger (f.eks. ugevagt, fyrevagt) regner vi med, at du møder frem eller giver besked i tide ved afbud.

Vær opmærksom på, at Foreningen Nygård ikke har en forsikring, der dækker frivilligt arbejde på Nygård. Kommer du til skade i forbindelse med dine arbejdsopgaver på Nygård, er det din egen ulykkesforsikring, der skal kontaktes.

Opgaver:
Arbejdsopgaverne er delt op i områder med en ansvarlig tovholder.

Tirsdag formiddag en stor del af året udføres der opgaver i haven, i huset og med træ.
Tovholderne sender forinden besked ud til grupperne.

Haven vedligeholdes af havegruppen, der fordeler opgaverne. Du behøver ikke at være havekyndig for at deltage.

I huset er der dels opgaver med hovedrengøring (rengøring udføres normalt af rengøringsfirma eller lejere), dels oldfrueopgaver med at holde huset i orden og sørge for forsyning samt forplejning af tirsdagsholdet. Pedelopgaver udføres af en fast frivillig.

Træ og fyring. Så længe vi har mulighed for at få træ, oparbejder foreningen selv brænde til fyring i træfyret, og brændet fragtes og stables udendørs og indendørs.
En fyrbødergruppe varetager i vintersæsonen fyring en gang dagligt på hverdage.
Herudover er der opgave med at sørge for opfyldning af piller i træpillefyret.

Ugevagt
Som ugevagt har man ansvaret for kontakt til lejerne og skal oplyse om regler for brug af huset samt tjekke huset før og efter lejemål (tjekliste foreligger). Hver ugevagt har normalt 2 ugevagter pr. halvår.

Administration omfatter bl.a. booking samt vedligeholdelse af Foreningen Nygårds hjemmeside. Er du interesseret i bookingopgaven, er foreningen meget interesseret. (Opgavebeskrivelse foreligger). Budget, regnskab og revision varetages af faste frivillige.

Arrangementer
Arrangementsgruppen
tager sig af fire-seks årlige offentlige arrangementer, som planlægges og gennemføres med mange opgaver (stoleopstilling, kaffebrygning, oprydning etc.) Der kan være behov for frivillige, der giver en hånd med ved afviklingen af arrangementerne.

Påskegruppen tager sig af planlægning og tilrettelæggelse af den årlige påskeudstilling. Ved selve udstillingen er der brug for vagtdækning, som omfatter bl.a. salg af kaffe og kager mv. Har du lyst til at give en hånd, er du meget velkommen. (Vagtmanual forefindes).

Bagegruppen. Er du glad for at bage, er du velkommen i Nygårds bagegruppe, som bager kager til arrangementerne.

 

Goder:
På arbejdstirsdage o.a. fælles arbejdsdage serveres et let frokosttraktement.

Årlig medlemsaften, som primært er for de frivillige. En festlig aften, hvor også ægtefæller er velkomne. Evt. overskydende pladser tilbydes almindelige medlemmer.

Udflugt hvert andet år arrangeret af Forretningsudvalget for alle medlemmer tilbydes frivillige til reduceret pris. 

 

Frivilliglejemål af Nygård tilbydes under følgende vilkår:

  • At det udelukkende er til privat, ikke-kommerciel brug
  • At man har været aktiv medlem af en eller flere arbejdsgrupper i min. 1 år


Frivilliglejemål til halv pris

  • Aktive, der er fast medlem af en af de arbejdsgrupper eller har en fast funktion, som er i gang året rundt, har mulighed for et årligt lejemål på op til 2 overnatninger til halv pris (også weekender) inden for løbende år.


Indenfor løbende måned
kan frivillige leje Nygård for 250 kr. pr dag /døgn (uanset antal overnattende). ½ dag for 125 kr.

  • Frivillige der er fast medlem af en af de arbejdsgrupper, som er aktive året rundt eller har en fast funktion, har mulighed for 2 dage/døgn om året (kl. 8-22 eller kl. 16-14).
  • For aktive medlemmer som udelukkende er medlem af ugevagtgruppen, bagegruppen, påskegruppen og adhocgruppen er muligheden 1 dag/døgn om året.

Lejemålet kan tages som halve dage/ enkeltdage/enkeltdøgn, to sammenhængende døgn eller i tilknytning til et almindeligt, ikke-kommercielt lejemål