Dagsorden til Påskeudstillingsmødet 24. januar 2022

Deltagere:
Ellis Christiansen, Birthe Flytkjær, Christian Fischlein, Helga Roesgaard, Inge Matzen, John Jensen (afbud), Morten Flytkjær og Asta Broesby-Olsen (mødeindkalder og referent)

De ovenfor nævnte udgør den overordnede Påskeudstillingsgruppe, som mødes 1-2 gange årligt
Kunstnerudvalg: Helga (primus motor) og Ellis
Handymangruppen: Christian, John og Morten
Forsyningstropperne: Birte og Inge
Koordinator: Asta + kontakt til Nygårds PR-gruppe (Ole og Ken)

John har efterfølgende meddelt, at han gerne vil stå til rådighed som handyman, men vælger ikke at deltage i den overordnede påskeudstillingsgruppe.

Dagsorden

1, Orientering om hvad der er sket siden gruppens sidste møde:

Helga har talt med Viggo Nielsen i to omgangen:

Den hidtidige bestyrelse af Kunstinitiativ samles på onsdag 19. januar for at nedlægge foreningen.

Nogle af personerne/udstillingsstederne vil fortsætte under andre former, faktisk noget i retningen af det, der var, før foreningen blev dannet (vist i 2017). Den nye sammenslutning vil så mødes i nogle "stormøder", fuldstændig som tidligere hvor vi mødtes og vendte tingene over en kop kaffe.

Den store forskel - for os - vil nok være, at der ikke længere vil blive udarbejdet et katalog. Der vil blive udgivet et mindre "katalog", nærmest som det de gør på vestkysten. Her kalder de det "Kunstruten". Jeg har fået det flere gange, og det er udmærket. Man vil også satse på at informere om påskeudstilllingerne. 

Spørgsmålet er, hvilken betydning det vil få for vores rekruttering af kunstnere.

Viggo vil gøre rede for betingelserne for en udstillingsforsikring - de har en på Nordborghus, og den er ikke særlig dyr - på det første stormøde.

Viggo fortsætter. Det gør Ruth og Birthe Anna også. Anna Weber gør sandsynligvis. Inger Detlefsen vil ikke udstille mere, og fortsætter ikke. Carsten Dykær fortsætter ikke.

Efter mødet 19. januar vil Viggo melde tilbage med. dato for stormøde.

  1. Påskeudstilling 2022

Vore 3 kunstnere som vi hidtil har haft planlagt er:

Hanne Ida Helstrup
Grafik, 23 62 72 82, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., www.hanneida.dk

Hanne Skyum
Træsnit og trærelief, 51214538, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., www.hanneskyum.dk

Vivian Høi Nielsen

Keramisk skulptur, 26451389, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., www.vivianhoinielsen.dk

På sidste møde aftalte vi, at Helga skulle kontakte dem og spørge, om de stadig var interesserede.

  1. november meldte Helga til Ellis og mig:

Hanne Skyum og Hanne Ida svarede straks, at de gerne vil deltage i 2022. Vivian var i tvivl i nogen tid; men nu har hun svaret, at hun ikke deltager. Hun vendte også tilbage til problemerne med transporten.

Det vil sige, at vi mangler en "til gulvet"- keramik, glas eller andet. Det må meget gerne/helst indgå i det naturtema, som var planen.

16.januar fik vi alle melding fra Helga med et tilsagn fra

Jette Nørregaard

Papirkunst, 24423318, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , www.gallerinorregaard.dk

Jette Nørregaard vil komme tirsdag og overnatte sammen med sin mand, så de er klar til opstilling onsdag formiddag (skal afsted kl. 14 – da de skal til fernisering af en udstilling at Jettes værker på Fuglsøcenteret kl. 17.

De vil komme retur til os torsdag til vores fernisering.

 

  1. Påskeudstilling 2023

Også kunstnerne, som vi havde aftale med i 2022 skal vi have kontaktet igen. Helga skriver til Helle Skårup og Ken Denning.

Helga og Asta har aftalt med Helle Skårup, at vi kan udstille et udvalg af Peter Bastians akvareller og tegninger. Helga kan se værkerne hos Helle i Løgumkloster.

Helle Skårup er indforstået med at billederne udstilles sammen med de foreslåede kunstnere
Ken Denning
 se hjemmeside – som Helga også har aftale med
og
Karin Blach Nielsen se hjemmeside.

Lidt information fra Ellis 22. august 2020:
Jeg har talt med Karin Blach Nielsen og hun vil gerne udstille i 2022.

Hun efterspørger et foto af stuerne – har vi det? Og målene på dem. Hun spørger om vi dækker for transporten.

Jeg har lovet hende svar på disse spørgsmål – dog ikke nødvendigvis lige nu.

Og jeg har lovet at sende hende programmet for påskeudstillingen fra i år – nu fik jeg afleveret alle ved mødet, men jeg regne eksemplar et sted i huset.

Hendes data er: Karin Blach Nielsen, Robert Jacobsens Vej 74, 7 p6, 2300 København S, tlf. 40539907, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

NB: Asta sender billeder af udstillingslokalerne samt tegning med mål til Ellis.
Kunstnerne får 1 kr. pr. km for som transportdækning.


  1. Drøftelse at tilrettelæggelse af det praktiske arbejde næste forår.
    Blev ikke drøftet.

  2. Evt.