Påskeudstilling 2023 6. - 10. april 2023 dagligt 13 - 17

 

Ken Denning

Fortællinger fra Als.

De udstillede værker, er primært originaler fra bogen “Fortællinger fra Als”. En bog der lanceres på Påskeudstillingen Nygård 2023.

Gennem en række har Ken Denning besøgt sin fødeø - tegnet og fotograferet.Ligesom han har skrevet om en tid på Øen - nærmere bestemt slutningen af 1960 erne - hvor øen, i kraft af Danfoss, var under voldsom forandring.

Således er det billledige og det tekstlige et blik på det der var og det der er.

Fernisering torsdag 6. april 2023 kl. 15
Victor Marcussen, skuespiller , optræder med eksempler fra forestillingen “ Fortællinger fra Als”. En forestilling der i din fulde længde ser dagens lys til August.
Ligesom bogen “ Fortællinger fra Als” lanceres ved åbningen af udstillingen.

 

Karin Blach Nielsen

 ” Skiftende vejrlig ”- naturen i glimt

Keramikken på udstillingen er inddelt i serier efter form, glasur, eller farver. Mine ideer opstår omkring glasurprøverne, og stentøjsserierne afspejler samme mangfoldighed og kontraster som jeg finder i selve glasurenes farvenuancer og  teksturer. Lerets masse modsvares af glasurens lysåbne lag i lette og skiftende glasurudtryk som associerer til skiftende vejrlig. Stentøjsserierne viser en kontinuitet i farve og formtests som via drejemetoden er beslægtet i et universelt formudtryk-en dialog mellem brugstingen og dens abstraktion klemt fri af sin funktion.