Nygård Nørreskoven Als
Natur - Kultur - Fordybelse

 

Nordisk / Keltisk folkemusik i topklasse

Himmerland 3

PROGRAM:             Nordisk / keltisk inspireret folkemusik

 

MEDVIRKENDE: 

Mairi Campbell, Skotland  -  Sang, violin

Kirstine Sand, dk   -  Violin

Jens Ulvsand, Sverige  -   Bouzouki, guitar

 Jonathan Aardestrup, dk  -  Bas

Ayo Solomon, Ghana  -  Percussion

Eskil Romme dk   -  Sopransax

Folkgruppen Himmerland har i de senere år gjort det til en tradition at invitere et internationalt topnavn med på deres turnerer rundt i verden, i år således Mairi Campbell  der i sit hjemland Skotland har vundet adskillige priser såsom som årets sanger og årets instrumentalist, ligesom hun har spillet sammen med en lang række betydelige folkemusikere fra mange kontinenter. Hendes version af  "Auld Lang Syne" har været med i soundtracket til en episode i den amerikanske film "Sex and the City" ligesom hun sammen med sin mand David Francis har været inviteret af skuespilleren Sean Connery til at optræde ved "Presidential Reward" med Bill Clinton blandt publikum.

Gruppen "Himmerland" betegner sig selv som et mutikulturelt band sammensat af  meget dygtige musikere fra Danmark, Sverige og Ghana. Musikken er har en nordisk keltisk tone, dels med traditionelle melodier  dels gennem egne kompositioner. "Himmerland" har gennem mange år turneret over det meste af kloden og er efterspurgte på folkemusikfestivals fra Australien, over det meste af Europa til Sydamerika.

 

ENTRE:                   Entre 100 kr.

Billetter kan bestilles på mailadressse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller købes ved indgangen

ARRANGØR: FORENINGEN NYGÅRD 

Søg