Nygård Nørreskoven Als
Natur - Kultur - Fordybelse

Kl. 9.00 - 9.45 Morgenkaffe og morgensang. 

Kl. 10.00 Sangforedrag om Jens Rosendahl ved Rasmus S. Borring.

Rasmus Skov Borring, pianist og komponist, vil føre højskoledagens deltagere gennem en række sange af Jens Rosendahl, der er den nulevende forfatter, der har flest sange med i Folkehøjskolesangbogen, hvoraf flere hører til det faste repertoire i dansk folkelig fællessang. Rasmus Skov Borring, der gennem mange år har arbejdet tæt sammen med  forfatteren og vil ligeledes fortælle om sangene og historierne bag.                                                                                                            

Kl. 12.00 - 12.45 Frokost

Kl. 13.00 Sangforedrag om Kim Larsen ved Flemming Både.

Med en produktion på mere end 500 indspillede sange er Kim Larsens tekster og melodier, sunget ind i rigtig mange  danskeres hjerter lige fra børnehavebørn til statsministre. Troubadour og foredragsholder Flemming Både vil i sit sangforedrag fortælle om den private Kim Larsen og om hans sange, hvis tekster spænder vidt med blik for skæve eksistenser, kvinder og mange af livets andre aspekter. Der vil blive rig lejlighed til synge mange af sangene akkompagneret af Flemming Både.

Kl. 15.00 Kaffe med brødtærte

Kl. 16.00 - 17.00 Folkemusik med den prisvindende danske duo Rannok

Højskoledagen slutter med en koncert med den danske duo RANNOK, der spiller såvel dansk traditionel som nutidig folkemusik med inspiration fra de gamle spillemandsmelodier. Gruppen spiller med stort og medrivende drive, ligesom de to meget dygtige spillemænd fortæller levende om baggrunden for musikken.


Deltagerpris:                400 kr. Inkl. morgenkaffe, frokost, (drikke ekskl.) samt kaffe og kage

Tilmelding: Kan ske på mailadressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 9. september. Betaling i forbindelse med tilmelding foretages på konto 8013-1015077

Søg